Onderweg dataverkeer gebruiken

Ook als u op reis bent buiten het dekkingsgebied van uw eigen mobiele netwerk, hebt u wellicht toegang tot internet nodig via mobiel dataverkeer. In dat geval moet u dataroaming op uw apparaat inschakelen. We raden u aan om vooraf de betreffende dataoverdrachtskosten te controleren.

Note

Als u een apparaat met meerdere gebruikers deelt, moet u zich misschien aanmelden als de eigenaar, ofwel de primaire gebruiker, om dataroaming in of uit te schakelen.

Gegevensroaming activeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Gegevensroaming naar rechts.

Note

U kunt gegevensroaming niet activeren wanneer mobiele gegevens zijn uitgeschakeld.