Kleurcorrectie

Met de instelling Kleurcorrectie kunt u aanpassen hoe kleuren op het scherm worden weergegeven voor gebruikers die kleurenblind zijn of moeite hebben kleuren te onderscheiden.

Kleurcorrectie inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik vervolgens op Instellingen > Toegankelijkheid > Kleurcorrectie.
    3. Tik op de aan-uitschakelaar.
    4. Tik op Correctiemodus en kies vervolgens de geschikte kleurgevoeligheid.

Note

Kleurcorrectie is op dit moment een experimentele functie en kan de prestaties van het apparaat beïnvloeden.