Agenda

Gebruik de agenda-app om uw agenda te beheren. Als u zich heeft aangemeld op diverse online accounts die gebruikmaken van agenda's, bijvoorbeeld uw Google™-account of Xperia™ met Facebook-account en u heeft uw apparaat daarmee gesynchroniseerd, dan verschijnen agendagebeurtenissen van deze accounts ook in de agenda-applicatie van uw apparaat. U kunt aangeven welke agenda's u in de gecombineerde Agenda-weergave wilt integreren.

Wanneer een afspraak nadert, geeft uw apparaat daarvan een notificatiegeluid om u daarop te attenderen. Verder wordt Icn sony stat notify calendar weergegeven in de statusbalk.

Agenda-overzicht in Sony smartphones

1 Selecteer een type weergave en de agenda's die u wilt bekijken
2 Ga terug naar de huidige datum
3 Ga naar de instellingen en andere opties
4 Veeg naar links of rechts om sneller te bladeren
5 Geselecteerde datum
6 Agenda voor de geselecteerde dag
7 Voeg een agendagebeurtenis toe

Een gebeurtenis in de agenda noteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Kalender.
  2. Tik op Icn sony calendar alarm add.
  3. Als u uw agenda hebt gesynchroniseerd met een of meerdere accounts, selecteert u het account waaraan u deze gebeurtenis wilt toevoegen. Als u deze gebeurtenis alleen op uw apparaat wilt toevoegen, tikt u op Apparaat kalender.
  4. Selecteer of voer de gewenste informatie in en voeg deelnemers toe aan de gebeurtenis.
  5. Tik op Opslaan om de gebeurtenis op te slaan en uitnodigingen te versturen.

Een gebeurtenis in de agenda weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Kalender.
  2. Tik op de gebeurtenis die u wilt bekijken.

Meerdere agenda's weergeven

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal; ga naar en tik op Kalender.
  2. Tik op Icn sony app calendar l en markeer de betreffende selectievakjes om de agenda's te selecteren die u wilt bekijken.

Op de agendaweergave inzoomen

• Als de weergave Week of Dag is geselecteerd, knijpt u twee vingers samen op het scherm om in te zoomen.

Landelijke feestdagen in de toepassing Agenda weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Kalender.
  2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Nationale feestdagen.
  4. Selecteer een optie of een combinatie van opties en tik op OK.

Verjaardagen in de applicatie Agenda weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Kalender.
  2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen> Verjaardagen.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Verjaardagen naar rechts en selecteer de contactgroep waarvoor u verjaardagen wilt weergeven.

Weersvoorspellingen in de applicatie Agenda weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Kalender.
  2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Weersvoorspelling, sleep vervolgens de schuifregelaar naast Weersvoorspelling naar rechts.
  4. Als locatiediensten zijn uitgeschakeld, tikt u op Thuis en zoekt u naar de plaats die u wilt toevoegen.

Tip

Zie Locatieservices gebruiken voor meer informatie over het inschakelen van locatiediensten.

Instellingen voor weersvoorspellingen in de toepassing Agenda wijzigen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Kalender.
  2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Weersvoorspelling.
  4. Pas de instellingen naar wens aan.