Overzicht applicaties

Icn sony app alarm

Gebruik de applicatie Alarm en klok om diverse alarmen in te stellen.

Icn sony app chrome

Gebruik uw webbrowser om webpagina's weer te geven en op de pagina's te navigeren, en bladwijzers, tekst en afbeeldingen te beheren.

Icn sony app calculator

Gebruik de applicatie Rekenmachine om eenvoudige berekeningen uit te voeren.

Icn sony app calendar

Gebruik de applicatie Agenda om gebeurtenissen bij te houden en uw afspraken te beheren.

Icn sony app camera

Gebruik de camera om foto's te maken en videoclips op te nemen.

Icn sony app phonebook

Gebruik de applicatie Contacten om telefoonnummers, e-mailadressen en andere informatie van uw contacten te beheren.

Icn sony app downloads

Open uw gedownloade applicaties, documenten en afbeeldingen.

Icn sony app email

Gebruik de applicatie E-mail om e-mails te verzenden en ontvangen via privé- en zakelijke accounts.

Icn sony app facebook

Gebruik de Facebook™-toepassing om deel te nemen aan sociale netwerken met vrienden, familieleden en collega's over de hele wereld.

Icn sony app radio

Blader en luister naar FM-radiostations.

Icn sony app gallery

Gebruik de applicatie Album om uw foto's en video's weer te geven en te bewerken.

Icn sony app gmail

Gebruik de toepassing Gmail™ om e-mailberichten te lezen, schrijven en organiseren.

Icn sony app google search

Zoek naar informatie op uw apparaat en op internet.

Icn sony app google maps

Geef uw huidige locatie weer, vind andere locaties en bereken routes met Google Maps™.

Icn sony app market place

Gebruik de applicatie Play Store™ om gratis of tegen betaling toepassingen voor uw apparaat te downloaden.

Icn sony app messaging

Gebruik de applicatie Berichten om SMS- en MMS-berichten te verzenden en ontvangen.

Icn sony app movies

Gebruik de applicatie Video om video's op uw apparaat af te spelen en om inhoud met uw vrienden te delen.

Icn sony app music player

Gebruik de applicatie Muziek om muziek, audioboeken en podcasts te beheren en af te spelen.

Icn sony app weather

Bekijk nieuwsberichten en weersverwachtingen.

Icn sony app dialer

Voer telefoongesprekken door het nummer handmatig in te voeren of door middel van de smart-dial-functie.

Icn sony app settings

Optimaliseer de instellingen naar wens.

Icn sony app google talk

Gebruik de toepassing Hangouts™ om online met vrienden te chatten.

Icn sony app track id

Identificeer muziektracks die u in uw omgeving hoort en ontvang informatie over de artiest en het album en eventuele andere informatie.

Icn sony app youtube

Gebruik YouTube™ om video's van overal ter wereld te delen en weer te geven.

Icn sony app backup and restore

Gebruik de applicatie Back-up en herstellen om van inhoud op uw apparaat een back-up te maken of om deze te herstellen, zoals contacten, SMS-berichten, bladwijzers, afspraken, enz.

Icn sony app smart connect

Gebruik de applicatie Smart Connect™ om in te stellen wat er in uw apparaat gebeurt wanneer u een accessoire aansluit of loskoppelt.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator maakt automatisch korte video's van ongeveer 30 seconden van bestaande foto's en video's. De applicatie bepaalt automatisch de tijdsbalk voor het maken van de film.

Icn sony app support

Gebruik de applicatie Support voor directe toegang tot gebruikersondersteuning op uw apparaat. U hebt bijvoorbeeld toegang tot een gebruikershandleiding, informatie voor het oplossen van problemen, tips en trucs.

Note

Sommige applicaties worden niet door alle netwerken en/of serviceproviders in alle gebieden ondersteund of vermeld.