Uw apparaat gebruiken als fitness hub met ANT+™

U kunt uw apparaat gebruiken met gezondheids- en fitnessproducten die ook de ANT+™-technologie ondersteunen. Als u bijvoorbeeld gaat hardlopen met een hartslagmonitor en een voetkussen die ANT+™ ondersteunen (voor het meten van het tempo en de afstand) kunt u alle gegevens van de loop op uw apparaat verzamelen. Daarna kunt u uw prestaties analyseren en bekijken hoe u deze kunt verbeteren.

U kunt een reeks toepassingen downloaden van Google Play™ die ANT+™-apparaten voor sport, fitness en gezondheid ondersteunen. Lees het artikel voor informatie over producten die ANT+™ ondersteunen.