Vliegmodus

In de vliegmodus zijn de netwerk- en radiozenders en -ontvangers uitgeschakeld om storingen in gevoelige apparatuur te vermijden. U kunt echter nog altijd games spelen, naar muziek luisteren, video's bekijken en andere content, zolang deze content op uw geheugenkaart of in het interne geheugen wordt opgeslagen. U kunt ook gewaarschuwd worden door alarmen als deze geactiveerd zijn.

Tip

Inschakelen van de vliegmodus beperkt het batterijgebruik.

De vliegtuigmodus inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Vliegmodus naar rechts.