De geografische positie toevoegen aan uw foto's

Schakel geotagging in om een benadering van de geografische locatie (een geotag) toe te voegen aan foto's die u maakt. De geografische locatie wordt bepaald met behulp van draadloze netwerken (mobiele netwerken of Wi-Fi‏®) of GPS-technologie.

Wanneer Icn sony statusbar gps on wordt weergegeven op het camerascherm, is geotagging ingeschakeld maar is de geografische positie niet gevonden. Wanneer Icn sony camera geotag on wordt weergegeven, is geotagging ingeschakeld en is de geografische locatie beschikbaar. U kunt dan een geotag toevoegen aan uw foto. Wanneer geen van de twee symbolen wordt weergegeven, is geotagging uitgeschakeld.

Geocodering inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Locatie.
    3. Tik op de aan-uitschakelaar.
    4. Schakel de camera in.
    5. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Icn sony menu settings l.
    6. Sleep de schuifregelaar naast Geotags naar rechts.