Widgets

Widgets zijn kleine applicaties die u direct op uw startscherm kunt gebruiken. Ze functioneren tevens als snelkoppelingen. Met de widget Weer kunt u bijvoorbeeld basisinformatie over het weer direct op uw startscherm bekijken. En wanneer u op de widget tikt, wordt de volledige applicatie Weer geopend. U kunt meer widgets downloaden via Google Play™.

Scr sony homescreen widget menu

Een widget aan het startscherm toevoegen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt en tik vervolgens op Widgets en apps.
    2. Tik vervolgens op de widget die u wilt toevoegen.

De afmetingen van een widget wijzigen

1. Raak een widget aan en houd deze ingedrukt tot deze groter wordt en het apparaat trilt. Laat de widget vervolgens los. Als de afmetingen van de widget veranderd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de widget Agenda, verschijnen een gemarkeerd kader en formaatpunten.
    2. Sleep de punten naar binnen of naar buiten om de widget kleiner of groter te maken.
    3. Tik ergens op de Startscherm om de nieuwe afmetingen van de widget te bevestigen.

Een widget verplaatsen

• Raak de widget aan en houd deze ingedrukt tot hij groter wordt en het apparaat trilt. Sleep het onderdeel vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een widget verwijderen

• Raak de widget aan en houd deze ingedrukt totdat hij groter wordt en het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar Icn sony menu delete homescreen.