account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Favoriete radiozenders

    Een zender als favoriet opslaan

    1. Ga wanneer de radio is geopend naar de zender die u wilt opslaan als favoriet.
    2. Tik op Icn sony and radio favourite on.
    3. Voer een naam in en selecteer een kleur voor de zender en druk dan op Opslaan.

    Luisteren naar een favoriete radiozender

    1. Tik op Icn sony radio favourite list.
    2. Selecteer een optie.

    Een zender als favoriet verwijderen

    1. Ga wanneer de radio is geopend naar de zender die u wilt verwijderen.
    2. Tik op Icn sony infiniteview favorite action btn en op Verwijderen.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer