Een schermopname maken

U kunt stilstaande beelden maken van een scherm op uw apparaat als schermopname. Schermopnames worden automatisch opgeslagen in Album.

Een schermafbeelding maken

1. Houd de aan/uit-toets ingedrukt totdat een venster verschijnt.
    2. Tik op Icn sony take screenshot

Tip

U kunt ook een schermafbeelding maken door de aan/uit-toets en de toets voor volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als de schermafbeelding is gemaakt, kunt u de toetsen loslaten.

Uw schermafbeelding bekijken

• Sleep de statusbalk helemaal omlaag en tik op de schermafbeelding die u wilt bekijken.

Tip

U kunt uw schermafbeeldingen ook bekijken in de applicatie Album.