E-mailberichten verzenden en ontvangen

Overzicht postvak IN op Sony-apparaten
    1 Lijst weergeven van alle e-mailaccounts en recente mappen
    2 Zoeken naar e-mailberichten
    3 Instellingen en opties openen
    4 Lijst met e-mailberichten
    5 E-mailbericht schrijven

Nieuwe e-mailberichten downloaden

• Open het postvak IN en veeg naar beneden in de berichtenlijst.

Note

Voordat u probeert om nieuwe e-mailberichten te downloaden, moet u controleren of u een actieve gegevensverbinding hebt. Zie voor meer informatie over het opzetten van gegevensverbindingen Internet- en mms-instellingen .

E-mailberichten lezen

1. Tik in het Startscherm op Pictogram scherm Toepassingen op Sony Smartphones.
    2. Zoek naar en tik op E-mail.
    3. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, sleep dan de linkerrand van het scherm naar rechts en selecteer het account waarmee u de e-mail wilt controleren. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts en tik op Gecombineerd Postvak IN als u alle e-mailaccounts tegelijk wilt controleren,
    4. Blader omhoog of omlaag in het postvak IN en tik op het e-mailbericht dat u wilt lezen.

Een e-mailbericht maken en verzenden

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal; ga naar en tik op E-mail.
    2. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, sleep dan de linkerrand van het scherm naar rechts en selecteer het account waarmee u de e-mail wilt verzenden.
    3. Tik op Icn sony conv new message en typ de naam of het e-mailadres van de ontvanger en selecteer een of meer ontvangers uit de vervolgkeuzelijst.
    4. Vul het onderwerp van de e-mail in, de e-mail zelf en tik op Icn sony menu send holo light

Een e-mailbericht beantwoorden

1. Zoek en raak in het postvak IN het bericht aan waarop u wilt antwoorden en houd het vast. Tik vervolgens op Antwoord of Allen antwoorden.
    2. Voer uw antwoord in en tik op Icn sony menu send holo light.

Een e-mailbericht doorsturen

1. Raak in het postvak IN het bericht aan dat u wilt doorsturen en houd het vast. Tik vervolgens op Doorsturen.
    2. Typ de naam of het e-mailadres van de ontvanger en selecteer een of meer ontvangers uit de vervolgkeuzelijst.
    3. Voer de tekst van het bericht in en tik vervolgens op Icn sony menu send holo light.

De bijlage van een e-mailbericht weergeven

1. Zoek naar en tik op het e-mailbericht met de bijlage die u wilt weergeven. E-mailberichten met bijlagen worden aangegeven met Icn sony email attachment.
    2. Tik na het openen van het e-mailbericht op Laden. De bijlage wordt gedownload.
    3. Als de bijlage is gedownload, tikt u opWeerg..

Het e-mailadres van een afzender opslaan bij uw contacten

1. Zoek en tik op een bericht in uw postvak IN.
    2. Tik op de naam van de afzender en tik op OK.
    3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
    4. Bewerk zo nodig de contactgegevens en tik op Gereed.