Het identificatienummer van uw apparaat zoeken

Uw apparaat heeft een uniek identificatienummer (ID). Dit nummer wordt de IMEI (International Mobile Equipment Identity) genoemd. Zorg dat u een kopie bewaart van dit nummer. U kunt dit bijvoorbeeld nodig hebben als u de ondersteuningsdienst Xperia™ Care gebruikt en uw apparaat moet registreren. En als uw apparaat wordt gestolen, kunnen sommige netwerkproviders uw IMEI-nummer gebruiken om te zorgen dat het apparaat geen toegang meer kan krijgen tot het netwerk in uw land.

Uw IMEI-nummer weergeven

Ill sony 12ya krc

Note

U kunt ook de telefoonkiezer openen op uw apparaat en *#06#* invoeren om het IMEI-nummer op uw apparaat weer te geven.

Uw IMEI-nummer weergeven via de apparaatinstellingen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik vervolgens op Instellingen > Over de telefoon > Status > IMEI-informatie.