Favorieten en groepen

U kunt contactpersonen als favorieten markeren, zodat u snel toegang krijgt tot hun gegevens via de toepassing Contacten. U kunt tevens contactpersonen aan groepen toewijzen om sneller toegang tot een groep contactpersonen te krijgen vanuit de applicatie Contacten.

Een contact als favoriet toevoegen of verwijderen

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het contact dat u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw favorieten.
  3. Tik op Icn sony infiniteview favorite btn.

Uw favoriete contacten weergeven

1. Tik in het Startscherm op Pictogram scherm Toepassingen op Sony Smartphones en tik vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op Favorieten.

Een contact aan een groep toewijzen

1. Tik in de applicatie Contacten op het contact dat u aan een groep wilt toewijzen.
  2. Tik op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact en tik daarna op de balk direct onder Groepen.
  3. Markeer de selectievakjes voor de groepen waaraan u het contact wilt toewijzen.
  4. Tik op Gereed.