account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Gezichtsdetectie

  Met gezichtsdetectie kunt u de focus richten op een gezicht dat niet in het midden staat. De camera kan maximaal vijf gezichten herkennen. De gezichten worden gemarkeerd met witte kaders. Met een gekleurd kader wordt aangegeven op welk gezicht wordt scherpgesteld. De focus wordt ingesteld op het gezicht dat zich het dichtst bij de camera bevindt. U kunt ook op een van de kaders tikken om te bepalen op welk gezicht moet worden scherpgesteld.

  Gezichtsdetectie inschakelen

  1. Activeer de camera.
  2. Tik op Icn sony camera superior auto en selecteer vervolgens Icn sony camera mode manual.
  3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Icn sony camera cap mode normal.
  4. Tik op Scherpstel-modus > Gezichtsherkenning.

  Een foto maken met gezichtsdetectie

  1. Wanneer de camera is geopend en Gezichtsherkenning is ingeschakeld, richt u de camera op uw onderwerp. Er kunnen tot 5 gezichten worden gedetecteerd en elk gedetecteerd gezicht wordt in een kader geplaatst.
  2. Tik op het kader dat u wilt selecteren voor scherpstelling. Tik niet op een kader als u de scherpstelling automatisch wilt laten bepalen.
  3. Met een gekleurd kader wordt het gezicht aangegeven waarop wordt scherpgesteld. Tik op het scherm om de foto te maken.
  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Close Sluiten
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer