Startschermmenu Album

Met het startschermmenu Album kunt u door al uw fotoalbums bladeren, inclusief foto's en video's met speciale effecten die met de camera van het apparaat zijn gemaakt en inhoud die u online deelt via services zoals PlayMemories Online, Picasa™ en Facebook. Als u bent ingelogd bij een dergelijke service, kunt u inhoud beheren en online afbeeldingen bekijken. Vanuit de applicatie Album kunt u tevens geotags toevoegen aan foto's, standaardbewerkingstaken uitvoeren en inhoud delen met behulp van methoden zoals draadloze Bluetooth®-technologie en e-mail.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Geef foto's en video's weer met de service PlayMemories Online
    2 Keer terug naar het startscherm van de applicatie Album om alle inhoud te bekijken
    3 Bekijk uw favoriete foto's en video's
    4 Bekijk alle video's die op het apparaat zijn opgeslagen
    5 Geef foto's weer op een kaart of in de Globe-weergave
    6 Bekijk foto's en video's die niet in de weergave worden weergeven
    7 Geef alle foto's en video's met speciale effecten weer, die met de camera van het apparaat zijn gemaakt
    8 Geef alle foto's en video's weer die in verschillende mappen op het apparaat zijn opgeslagen
    9 Geef alle foto's met gezichten weer
    10 Geef foto's en video's weer op apparaten in hetzelfde netwerk
    11 Geef alle foto's en video's weer die op de USB-opslag zijn opgeslagen
    12 Open het instellingenmenu voor de applicatie Album
    13 Scrol omhoog of omlaag om de inhoud weer te geven

Note

De service PlayMemories Online is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Foto's vanaf onlineservices weergeven in Album

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Zoek naar en tik op Album , en sleep vervolgens de linkerrand van het startscherm van Album naar rechts.
    3. Tik op de gewenste onlineservice en volg de instructies op het scherm om daarmee aan de slag te gaan. Alle beschikbare onlinealbums worden weergegeven die u naar de service hebt geüpload.
    4. Tik op een album om de inhoud weer te geven en tik op een foto in het album.
    5. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.