Xperia Actions

Gebruik Xperia Actions om telefooninstellingen voor verschillende omstandigheden aan te passen. U kunt aparte telefooninstellingen selecteren en inplannen: voor 's nachts, specifieke dagen, tijden, locaties of wanneer u in het buitenland bent. U kunt bijvoorbeeld automatisch de Vliegmodus of de modus Niet storen activeren op momenten waarop u geen meldingen wilt ontvangen. U kunt ook instellen welke apps data gebruiken tijdens roaming, of de STAMINA-modus automatisch inschakelen als u in het buitenland bent.

Goede nacht-acties activeren

1. Tik op Instellingen > Xperia Assist > Xperia Actions.
    2. Tik op Welterusten.
    3. Tik op het tijdinterval. Kies het tijdinterval dat u wilt bewerken of tik op Add icon om een nieuw tijdinterval toe te voegen. Selecteer de gewenste dagen en tijd en tik op GEREED.
    4. Tik op Back arrow icon en vervolgens op Xperia Actions more options icon en markeer de relevante selectievakjes.
    5. Tik op OPSLAAN.
    6. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

U kunt uw locatie toevoegen om de ervaring nog accurater te maken.

Scherpstelacties activeren

1. Tik op Instellingen > Xperia Assist > Xperia Actions.
    2. Tik op Focussen.
    3. Tik op het tijdinterval. Kies het tijdinterval dat u wilt bewerken of tik op Add icon om een nieuw tijdinterval toe te voegen. Selecteer de gewenste dagen en tijd en tik op GEREED.
    4. Tik op Back arrow icon en vervolgens op Xperia Actions more options icon en markeer de relevante selectievakjes.
    5. Tik op OPSLAAN.
    6. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

U kunt uw locatie toevoegen om de ervaring nog accurater te maken.

Acties in het buitenland activeren

1. Tik op Instellingen > Xperia Assist > Xperia Actions.
    2. Tik op In het buitenland.
    3. Tik op Xperia Actions more options icon en markeer de relevante selectievakjes.
    4. Tik op OPSLAAN.
    5. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

Forenzenacties activeren

1. Tik op Instellingen > Xperia Assist > Xperia Actions.
    2. Tik op Forenzen.
    3. Tik op het tijdinterval. Kies het tijdinterval dat u wilt bewerken of tik op Add icon om een nieuw tijdinterval toe te voegen. Selecteer de gewenste dagen en tijd en tik op GEREED.
    4. Tik op Back arrow icon en vervolgens op Xperia Actions more options icon en markeer de relevante selectievakjes.
    5. Tik op OPSLAAN.
    6. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

U kunt uw locatie toevoegen om de ervaring nog accurater te maken.

Gamingacties activeren

1. Tik op Instellingen > Xperia Assist > Xperia Actions.
    2. Tik op Games.
    3. Tik op Xperia Actions more options icon en markeer de gewenste selectievakjes. Tik vervolgens op Geen apps geselecteerd en selecteer de games waarvoor u de instellingen wilt gebruiken.
    4. Tik op OPSLAAN.
    5. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.