Onderdrukken van ruis

Uw apparaat ondersteunt headsets voor het onderdrukken van ruis. Door een headset voor het onderdrukken van ruis te gebruiken, krijgt u een veel betere geluidskwaliteit wanneer u bijvoorbeeld naar muziek luistert in een rumoerige omgeving zoals op een bus, een trein of een vliegtuig. U kunt deze functie ook gebruiken om een stille omgeving te scheppen voor studie, werken of lezen.

Voor optimale prestaties worden headsets van Sony voor het onderdrukken van ruis aanbevolen.

Een headset met ruisonderdrukking gebruiken

1. Sluit de headset met ruisonderdrukking aan op uw apparaat.
    2. Tik op > Instellingen > Geluid > Accessoire-instellingen > Ruisonderdrukking en schakel vervolgens de functie Ruisonderdrukking in door op de schuifregelaar te tikken.
    3. Tik op Type headset/hoofdtelefoon en selecteer het type van uw headset/hoofdtelefoon.
    4. Als u wilt dat Ruisonderdrukking alleen wordt ingeschakeld tijdens het afspelen van muziek of het weergeven van video's, of wanneer het scherm actief is, tikt u op de schuifregelaar Energiebesparingsmodus om deze functie in te schakelen.
    5. Als u wilt dat Ruisonderdrukking blijft ingeschakeld zolang de headset is aangesloten, tikt u op de schuifregelaar Energiebesparingsmodus om deze functie uit te schakelen.

Een headset met ruisonderdrukking is wellicht niet bij het apparaat geleverd.

U kunt de functie Ruisonderdrukking ook inschakelen via de melding in het deelvenster Snelle instellingen wanneer een headset met ruisonderdrukking op uw apparaat is aangesloten.

De instellingen aanpassen aan het achtergrondgeluid

1. Zorg dat u een headset voor ruisonderdrukking op uw apparaat hebt aangesloten.
    2. Tik op Instellingen > Geluid > Accessoire-instellingen > Ruisonderdrukking > Ruisomgeving.
    3. Selecteer het toepasselijke ruisomgevingstype en tik op OK.