Vingerafdrukbeheer

Vingerafdrukfuncties zijn niet beschikbaar in de VS.

Registreer uw vingerafdruk als extra beveiligingsmethode voor het ontgrendelen van het apparaat of om aankopen en toegang tot apps te verifiëren. U kunt maximaal vijf vingerafdrukken op het apparaat registreren.

Als een vingerafdruk is ingesteld als schermontgrendeling, fungeren het patroon, de PIN of het wachtwoord voor de schermvergrendeling als alternatieve ontgrendelingsmethode. Voordat u uw vingerafdruk registreert, controleert u of de sensor schoon is en vrij is van zichtbaar vocht.

De vingerafdrukinstellingen worden gewist als u naar een andere schermvergrendeling

Voor de eerste keer een vingerafdruk registreren

1. Tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Tik op Volgende. Bevestig desgevraagd uw patroon, PIN of wachtwoord of kies een alternatieve vergrendelingsmethode en volg de instructies op het scherm om dit in te stellen.
    3. Tik op Volgende en volg de instructies op het scherm om de registratie van de vingerafdruk te voltooien.

Extra vingerafdrukken registreren

1. Tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Bevestig uw patroon, PIN of wachtwoord.
    3. Tik op Vingerafdruk toevoegen en volg de instructies op het scherm.

Een geregistreerde vingerafdruk verwijderen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Bevestig uw patroon, PIN of wachtwoord.
    3. Tik op Delete icon om de vingerafdruk te verwijderen.

De naam van een geregistreerde vingerafdruk wijzigen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Vingerafdrukbeheer.
    2. Bevestig uw patroon, PIN of wachtwoord.
    3. Selecteer een geregistreerde vingerafdruk in de lijst, voer een naam in en tik op OK.