USB-accessoires aansluiten op het apparaat

U kunt een USB Type-C-hostadapter gebruiken om uw apparaat aan te sluiten op USB-accessoires, zoals USB-apparatuur voor massaopslag, analoge koptelefoons, gamecontrollers, USB-toetsenborden en USB-muizen. Als de USB-accessoires een USB Type-C-stekker heeft, is een USB Type-C-USB-hostadapter niet nodig.

Dit apparaat heeft een onbedekte USB-poort. Mocht het apparaat nat worden, zorg dan dat de poort volledig droog is voordat u een USB-kabel aansluit. Als water op een USB-stekker wordt gedetecteerd, verschijnt in het gedeelte voor meldingen een waarschuwing.

USB-hostadapters worden afzonderlijk verkocht. Sony garandeert niet dat alle USB-accessoires door uw apparaat worden ondersteund.