Agenda

Gebruik de applicatie Agenda om uw agenda te beheren. Als u zich hebt aangemeld op diverse onlineaccounts die gebruikmaken van agenda's, bijvoorbeeld uw Google-account en u hebt uw apparaat daarmee gesynchroniseerd, dan verschijnen agendagebeurtenissen van deze accounts ook in de applicatie Agenda van uw apparaat. U kunt selecteren welke agenda's u in de gecombineerde Agenda-weergave wilt integreren.

Wanneer een afspraak nadert, geeft uw apparaat daarvan een meldingsgeluid om u eraan te herinneren. Verder wordt Calendar notification icon weergegeven in de statusbalk.

Calendar overview

1 Open instellingen, selecteer een weergavetype en de agenda's die u wilt bekijken
    2 Open een overzicht van de huidige maand
    3 Terug naar de huidige datum
    4 Toegang tot overige opties
    5 Blader omhoog of omlaag om door de agenda te bladeren.
    6 Een agenda-tem toevoegen

Meer informatie over Agenda

• Als de applicatie Agenda is geopend, tikt u op Options icon en vervolgens op Help en feedback.