Een nummer blokkeren

U kunt bepaalde nummers blokkeren zodat deze u niet kunnen bellen of berichten kunnen sturen. Kies een of meer nummers uit de opgeslagen nummers of voer een nummer in.

Een telefoonnummer blokkeren

1. Tik op Dialer icon.
  2. Houd het nummer aangeraakt dat u wilt blokkeren.
  3. Tik op Nummer blokkeren en vervolgens op BLOKKEREN. Gesprekken en sms'jes van dat nummer worden geblokkeerd.

Een nummer blokkeren door het nummer in te voeren

1. Tik op Dialer icon.
  2. Tik op Menu icon > Instellingen > Nummers blokkeren > Een nummer toevoegen.
  3. Voer het nummer in dat u wilt blokkeren en tik op BLOKKEREN. Gesprekken en sms'jes van dat nummer worden geblokkeerd.

De blokkering van een nummer opheffen

1. Tik op Dialer icon.
  2. Tik op Menu icon > Instellingen > Nummers blokkeren.
  3. Tik op Exit icon naast het telefoonnummer waarvan u de blokkering wilt opheffen en tik vervolgens op BLOKKERING OPHEFFEN. Gesprekken en sms'jes van dat nummer worden niet meer geblokkeerd.