Kaarten plaatsen – enkele SIM

Uw apparaat ondersteunt alleen nano-SIM-kaarten. Op apparaten met een enkele SIM kunt u één SIM-kaart en een geheugenkaart gebruiken.

De SIM-kaart en de geheugenkaarten passen in verschillende delen van de nano-SIM- en geheugenkaarthouder. Zorg dat u beide niet met elkaar verwart.

Als u wilt controleren of uw apparaat een enkele of een dubbele SIM ondersteunt, zie De IMEI-nummer(s) van het apparaat zoeken voor meer informatie.

Om gegevensverlies te voorkomen, moet u het apparaat uitschakelen of de geheugenkaart ontkoppelen voordat u de houder er uit haalt om de nano-SIM-kaart of geheugenkaart uit het apparaat te verwijderen.

Een nano-SIM-kaart en een geheugenkaart plaatsen

De SIM- en geheugenkaart plaatsen

Knip niet in de SIM-kaart omdat dit het apparaat kan beschadigen.

1. Trek de SIM-kaarthouder naar buiten.
    2. Plaats de SIM-kaart stevig in de SIM-kaarthouder. Zie de afbeelding.
    3. Plaats de geheugenkaart stevig en in de juiste richting in de houder. Zie de afbeelding.
    4. Duw de SIM-kaarthouder voorzichtig helemaal terug in de sleuf.