Contacten toevoegen en bewerken

U kunt contacten op het apparaat toevoegen, bewerken of verwijderen en vanaf gesynchroniseerde accounts. Voeg afbeeldingen van contacten toe of stel aparte beltonen in om contacten te personaliseren. U kunt ook contactgegevens over uzelf bewerken.

Een contact toevoegen

1. Tik op Contacts icon.
    2. Tik op Add new contact icon.
    3. Als u voor het eerst een contact toevoegt en er meerdere accounts met het apparaat worden gesynchroniseerd, selecteert u een account. Dit wordt het standaardaccount om contacten op te slaan. U kunt op een later tijdstip aangeven waar het contact moet worden opgeslagen door op Add new contact icon > Opslaan in te tikken.
    4. Voer de gewenste gegevens voor het contact in of selecteer deze.
    5. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Tik op Options icon en selecteer het nieuwe account om de standaardinstelling voor het opslaan van contacten te veranderen. U kunt ook Telefooncontact selecteren om contacten alleen op het apparaat op te slaan. Als u een bestaand contact naar een nieuw account wilt verplaatsen, moet u eerst het contact opnieuw maken en dit opslaan naar het nieuwe account.

Als u een plusteken en de landcode toevoegt voor het telefoonnummer van een contact, hoeft u het nummer niet opnieuw te bewerken wanneer u vanuit een ander land belt.

Een contact bewerken

1. Tik op Contacts icon.
    2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op Edit contact icon.
    3. Bewerk de gewenste informatie.
    4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Bij sommige synchronisatieservices kunt u geen contactgegevens bewerken.

Een contactafbeelding toevoegen of verwijderen

1. Tik op Contacts icon.
    2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op Edit contact icon.
    3. Tik op Normal cam mode icon en selecteer een optie.
    4. Zodra de afbeelding is bijgewerkt, tikt u op Opslaan.

U kunt ook een afbeelding aan een contact toevoegen vanuit de applicatie Album . Als u een afbeelding wilt toevoegen die is opgeslagen in een onlineaccount, moet u de afbeelding eerst downloaden.

De beltoon van een contact personaliseren

1. Ga naar en tik op Contacts icon.
    2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op Menu icon > Beltoon instellen.
    3. Selecteer een beltoon of tik op Add icon om een muziekbestand te selecteren dat op het apparaat is opgeslagen.
    4. Tik op OK.

Alle oproepen van een contact naar voicemail sturen

1. Tik op Contacts icon.
    2. Selecteer het gewenste contact.
    3. Tik op Menu icon > Doorsturen naar voicemail.

Contacten verwijderen

1. Tik op Contacts icon.
    2. Raak het contact dat u wilt verwijderen aan en houd het even vast.
    3. Tik op Delete icon en vervolgens op VERWIJDEREN.
    4. Verwijder verscheidene of alle contacten door de selectievakjes aan te vinken van de contacten die u wilt verwijderen.
    5. Tik op Delete icon en vervolgens op VERWIJDEREN.

Contactgegevens over uzelf bewerken

1. Tik op Contacts icon.
    2. Tik op Options icon > Mijn info.
    3. Tik op Edit contact icon en voer de nieuwe gegevens in of breng de gewenste wijzigingen aan.
    4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Een nieuw contact maken op basis van een sms-bericht

1. Ga naar en tik op Messages icon.
    2. Tik op het pictogram naast het telefoonnummer en tik vervolgens op Contact toevoegen.
    3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
    4. Bewerk de contactgegevens en tik op Opslaan.