account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Datum en tijd

U kunt de datum en tijd op uw apparaat wijzigen.

De datum handmatig instellen

  1. Tik op Instellingen > Systeem > Datum en tijd.
  2. Schakel de functie Autom. tijd en datum uit door op de schuifregelaar te tikken.
  3. Tik op Datum instellen.
  4. Veeg naar links of rechts of gebruik de pijltjes om de gewenste datum in te stellen.
  5. Tik op OK.

De tijd handmatig instellen

  1. Tik op Instellingen > Systeem > Datum en tijd.
  2. Schakel de functie Autom. tijd en datum uit door op de schuifregelaar te tikken.
  3. Tik op Tijd instellen.
  4. Selecteer de betreffende waarden voor uur en minuut.
  5. Tik op OK.

De tijdzone instellen

  1. Tik op Instellingen > Systeem > Datum en tijd.
  2. Schakel de functie Automatische tijdzone uit door op de schuifregelaar te tikken.
  3. Tik op Tijdzone selecteren.
  4. Selecteer een optie.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer