Instellingen openen

Geef instellingen voor uw apparaat weer en wijzig ze vanuit het instellingenmenu. Het instellingenmenu is toegankelijk vanuit zowel het meldingsvenster als het scherm Toepassingen.

Het instellingenmenu van het apparaat openen vanuit het applicatiescherm

• Tik op Instellingen.

Informatie over uw apparaat bekijken

• Tik op Instellingen > Systeem > Over de telefoon.

Het deelvenster Snelle instellingen openen

• Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag.

Selecteren welke instellingen u wilt weergeven in het deelvenster Snelle instellingen

1. Sleep de statusbalk met twee vingers helemaal omlaag en tik op Edit contact icon.
  2. Voeg een instelling toe aan het deelvenster Snelle instellingen door het pictogram naar het bovenste deel van het scherm te verslepen. Verwijder een instelling door het pictogram naar het onderste deel van het scherm te verslepen.

Het paneel Snelle instellingen herschikken

1. Sleep de statusbalk helemaal omlaag en tik op Edit contact icon.
  2. Houd een pictogram aangeraakt en verplaats het naar de gewenste positie.

De lamp inschakelen

1. Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag.
  2. Tik op Flashlight icon.