Vergroting

Met Vergroting kunt u inzoomen op delen van het scherm door driemaal achter elkaar op het touchscreen te tikken.

Vergroting in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Vergroting.
    2. Selecteer een optie en tik op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.

Een gebied vergroten en over het scherm pannen

1. Controleer of Vergroting is ingeschakeld.
    2. Afhankelijk van de geselecteerde vergroting tikt u driemaal op het scherm of tikt u eerst op Accessibility magnification icon en vervolgens op het scherm om het gebied tijdelijk te vergroten.
    3. Verplaats het gebied door het met twee of meer vingers te slepen.
    4. Als u de zoommodus wilt afsluiten, tikt u nogmaals drie keer op het gebied of tikt u op Accessibility magnification icon.

In bepaalde applicaties kunt u ook in- of uitzoomen door op een gebied te knijpen.