Kaarten plaatsen – dubbele SIM

Uw apparaat ondersteunt alleen nano-SIM-kaarten. Apparaten met een dubbele SIM ondersteunen of twee nano-SIM-kaarten of een nano-SIM-kaart en een geheugenkaart.

Apparaten met dubbele SIM zijn niet voor elke regio en bij elke aanbieder beschikbaar.

Als u wilt controleren of uw apparaat een enkele of een dubbele SIM ondersteunt, zie De IMEI-nummer(s) van het apparaat zoeken voor meer informatie.

Om gegevensverlies te voorkomen, moet u het apparaat uitschakelen of de geheugenkaart ontkoppelen voordat u de houder er uit haalt om de nano-SIM-kaart (of kaarten) of geheugenkaart uit het apparaat te verwijderen.

Twee nano-SIM-kaarten ofwel een nano-SIM-kaart en een geheugenkaart plaatsen

De geheugenkaart verwijderen

Knip niet in de SIM-kaart omdat dit het apparaat kan beschadigen.

1. Trek de SIM-kaarthouder naar buiten.
  2. Plaats de hoofd-SIM-kaart stevig in de positie voor SIM1. Zie de afbeelding.
  3. Plaats de tweede SIM-kaart of de geheugenkaart in de juiste richting in de houder. Zie de afbeelding.
  4. Duw de SIM-kaarthouder voorzichtig helemaal terug in de sleuf.