Xperia Actions

Gebruik Xperia Actions om telefooninstellingen voor verschillende omstandigheden aan te passen. U kunt aparte telefooninstellingen selecteren en inplannen: voor 's nachts, specifieke dagen, tijden, locaties of wanneer u in het buitenland bent. U kunt bijvoorbeeld automatisch de Vliegmodus of de modus Niet storen activeren op momenten waarop u geen meldingen wilt ontvangen. U kunt ook instellen welke apps data gebruiken tijdens roaming, of de STAMINA-modus automatisch inschakelen als u in het buitenland bent.

Goede nacht-acties activeren

1. Tik op Instellingen > Helpen > Xperia™ Actions.
    2. Tik op Welterusten.
    3. Tik op het tijdinterval. Kies het tijdinterval dat u wilt bewerken of tik op Pictogram Toevoegen om een nieuw tijdinterval toe te voegen. Selecteer de gewenste dagen en tijd en tik op GEREED.
    4. Tik op Pictogram Pijl-terug en vervolgens op Pictogram Xperia Actions - meer opties en markeer de relevante selectievakjes.
    5. Tik op Opslaan.
    6. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

U kunt uw locatie toevoegen om de ervaring nog accurater te maken.

Scherpstelacties activeren

1. Tik op Instellingen > Helpen > Xperia™ Actions.
    2. Tik op Focussen.
    3. Tik op het tijdinterval. Kies het tijdinterval dat u wilt bewerken of tik op Pictogram Toevoegen om een nieuw tijdinterval toe te voegen. Selecteer de gewenste dagen en tijd en tik op GEREED.
    4. Tik op Pictogram Pijl-terug en vervolgens op Pictogram Xperia Actions - meer opties en markeer de relevante selectievakjes.
    5. Tik op Opslaan.
    6. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

U kunt uw locatie toevoegen om de ervaring nog accurater te maken.

Forenzenacties activeren

1. Tik op Instellingen > Helpen > Xperia™ Actions.
    2. Tik op Forenzen.
    3. Tik op het tijdinterval. Kies het tijdinterval dat u wilt bewerken of tik op Pictogram Toevoegen om een nieuw tijdinterval toe te voegen. Selecteer de gewenste dagen en tijd en tik op GEREED.
    4. Tik op Pictogram Pijl-terug en vervolgens op Pictogram Xperia Actions - meer opties en markeer de relevante selectievakjes.
    5. Tik op Opslaan.
    6. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

U kunt uw locatie toevoegen om de ervaring nog accurater te maken.

Gamingacties activeren

1. Tik op Instellingen > Helpen > Xperia™ Actions.
    2. Tik op Games.
    3. Tik op Pictogram Xperia Actions - meer opties en markeer de gewenste selectievakjes. Tik vervolgens op Geen apps geselecteerd en selecteer de games waarvoor u de instellingen wilt gebruiken.
    4. Tik op Opslaan.
    5. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.

Acties in het buitenland activeren

1. Tik op Instellingen > Helpen > Xperia™ Actions.
    2. Tik op In het buitenland.
    3. Tik op Pictogram Xperia Actions - meer opties en markeer de relevante selectievakjes.
    4. Tik op Opslaan.
    5. Tik op de schuifregelaars om de functies in of uit te schakelen.