Het apparaat automatisch ontgrendelen

Met de functie Smart Lock kunt u het apparaat in bepaalde situaties automatisch ontgrendelen, bijvoorbeeld als het is verbonden met een Bluetooth-apparaat of als u het met u meedraagt. Zorg voor het gebruik van de Smart Lock dat u een patroon, pincode of wachtwoord hebt ingesteld.

De functie Smart Lock is voor de meeste markten, landen en regio's beschikbaar.

Ga naar http://support.google.com/ en zoek "smart lock" voor meer informatie over de functie Smart Lock.

Smart Lock inschakelen

1. Stel een patroon, PIN of wachtwoord in als schermvergrendeling als u dit nog niet hebt gedaan.
    2. Tik op Instellingen > Vergrendelingsscherm & beveiliging > Trust-agents.
    3. Tik op de schuifregelaar Smart Lock (Google) om de functie in te schakelen.
    4. Tik op Pictogram Pijl-terug.
    5. Tik op Smart Lock.
    6. Voer uw patroon, PIN of wachtwoord in. Als u de Smart Lock-instellingen wilt wijzigen, moeten deze referenties worden ingevoerd.
    7. Selecteer een Smart Lock-type.