Synchroniseren met Microsoft Exchange ActiveSync

Als uw bedrijf een Microsoft Exchange ActiveSync-account gebruikt, kunt u uw zakelijke e-mailberichten, kalenderafspraken en contacten direct op uw apparaat openen. Na de installatie kunt u uw informatie vinden in de applicaties E-mail , Agenda en Contacten .

Vingerafdrukfuncties zijn niet beschikbaar in de Verenigde Staten.

Als u een Microsoft Exchange ActiveSync-account (EAS) op uw Xperia-apparaat hebt ingesteld, is het type schermvergrendeling mogelijk beperkt tot alleen PIN of wachtwoord op basis van de EAS-beveiligingsinstellingen. Dit treedt op wanneer uw netwerkbeheerder uit veiligheidsoogpunt voor het bedrijf een schermvergrendelingstype heeft ingesteld voor alle EAS-accounts. Neem contact op met de netwerkbeheerder van uw bedrijf of organisatie om te controleren welk netwerkbeveiligingsbeleid voor mobiele apparaten van toepassing is.

Een EAS-account instellen voor synchronisatie

1. Tik op Instellingen > Gebruikers en accounts > Account toevoegen > Exchange ActiveSync.
    2. Voer uw zakelijke e-mailadres en wachtwoord in.
    3. Tik op VOLGENDE. Als een fout optreedt, voert u handmatig de domein- en servergegevens van uw account in en tikt u op VOLGENDE.
    4. Tik op OK om de bedrijfsserver toe te staan uw apparaat te beheren.
    5. Selecteer een synchronisatiemethode, een synchronisatie-interval en de gegevens die u wilt synchroniseren met uw apparaat.
    6. Tik op VOLGENDE en selecteer hoe u op de hoogte wilt worden gesteld van nieuwe e-mails.
    7. Tik op VOLGENDE, voer een naam in voor het zakelijke account en tik vervolgens op Configuratie voltooien.
    8. Indien dit gevraagd wordt, activeert u apparaatbeheer zodat de bedrijfsserver bepaalde beveiligingsregels op het apparaat kan instellen, zoals het uitschakelen van spraakopname en het gebruiken van versleutelde opslag.

Een EAS-account verwijderen

1. Tik op Instellingen > Gebruikers en accounts.
    2. Selecteer het EAS-account dat u wilt verwijderen.
    3. Tik op Verwijderen.
    4. Tik opnieuw op Verwijderen om te bevestigen.