Snelkoppelingen voor gemakkelijke bediening

Bij de app-pictogrammen bevinden zich snelkoppelingen waarmee u meteen gedownloade apps kunt verwijderen of meer snelle opties kunt openen. Als u bijvoorbeeld het Agendapictogram ingedrukt houdt, kunt u een nieuwe gebeurtenis maken of een herinnering instellen. Alle apps hebben een snelkoppeling naar App-info waar u meldingsinstellingen en toestemmingen kunt aanpassen. Ga naar App-info door op Pictogram App-info te tikken.

Snelkoppelingen voor gemakkelijke bediening gebruiken

1. Houd het gewenste app-pictogram ingedrukt op het startscherm of op het applicatiescherm.
    2. Kies uit de aanwezige opties: Tik bijvoorbeeld op Pictogram App-info om naar App-info te gaan of tik op Pictogram App verwijderen om de applicatie uit te schakelen of te verwijderen.

Tik op Pictogram App-info voor meer opties als een Pictogram App verwijderen-pictogram niet wordt weergegeven.

Een applicatie uitschakelen of verwijderen vanuit het applicatiescherm

Of een app kan worden verwijderd of uitgeschakeld is afhankelijk van de app en of deze op de telefoon was voorgeïnstalleerd of gedownload. Gedownloade apps kunnen worden verwijderd. Voorgeïnstalleerde apps kunnen niet worden verwijderd. Ze kunnen alleen worden uitgeschakeld als de app dit ondersteunt. Als u een voorgeïnstalleerde app uitschakelt, kunt u de app weer inschakelen vanaf Instellingen > Apps en meldingen > App-info .

1. Tik en houd vast op de applicatie die u wilt verwijderen of uitschakelen. Deze kan worden uitgeschakeld of verwijderd en Pictogram App verwijderen verschijnt.
    2. Tik op Pictogram App verwijderen > Uitschakelen > OK als de app vooraf is geïnstalleerd op het apparaat of tik op Verwijderen > OK als u de app zelf hebt gedownload en u deze wilt verwijderen.

Tik op Pictogram App-info voor meer opties als een Pictogram App verwijderen-pictogram niet wordt weergegeven.