Monogeluid

Met de instelling Monogeluid kunt u de linker en rechter audiokanalen tegelijkertijd geluid laten afspelen. Gebruikers met een bepaald type gehoorstoornis kunnen omwille van veiligheidsredenen beter in mono dan in stereo afspelen, bijvoorbeeld als ze de omgeving in de gaten moeten houden.

Monogeluid in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
    2. Tik op de schuifregelaar naast Monogeluid om deze functie in of uit te schakelen.