Het scherm van uw apparaat draadloos op een tv reproduceren

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat weer te geven op een tv of een ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken. De Wi-Fi Direct®-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om muziek van uw apparaat met behulp van de tv-luidsprekers te beluisteren.

Als Schermreproductie wordt gebruikt, kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere ‎Wi-Fi -netwerken.

Het beeldscherm van uw apparaat op een televisiescherm weergeven

1. TV: Volg de aanwijzingen in de handleiding van uw televisie om de functie voor schermreproductie (scherm spiegelen) in te schakelen.
    2. Uw apparaat: Tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
    3. Tik op Aan de slag.
    4. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Uw tv moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunen, anders werkt de hierboven beschreven functie niet. Als uw tv geen schermreproductie ondersteunt, moet u mogelijk een aparte draadloze schermadapter aanschaffen. Dek het ‎Wi-Fi -antennegebied van uw apparaat niet af wanneer u schermreproductie gebruikt.

Schermreproductie tussen apparaten stoppen

1. Tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Schermreproductie.
    2. Tik op Verb. verbreken en vervolgens op OK.

U kunt de schermreproductie ook stoppen door op de melding op de statusbalk van het apparaat te tikken. Sleep de statusbalk omlaag en tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK .