account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Contacten groeperen

    U kunt contactlabels maken om groepen gerelateerde contacten te groeperen. U kunt uw groepen namen geven als 'Familie' of 'Vrienden' om ze van uw andere contacten te onderscheiden.

    Een nieuw label voor een groep maken

    1. Tik op Pictogram Contacten.
    2. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op Label maken.
    3. Selecteer waar uw contacten moeten worden opgeslagen.
    4. Typ een naam voor een label en tik op OK.

    Een groepslabel verwijderen

    1. Tik op Pictogram Contacten.
    2. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op het label dat u wilt verwijderen.
    3. Tik op Pictogram Menu en vervolgens op Label verwijderen.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer