De geluidsuitvoer verbeteren

U kunt het geluid van uw apparaat verbeteren door handmatig individuele geluidsinstellingen in te schakelen, zoals de equalizer en surroundgeluid. U kunt de volumebalans inschakelen om volumeverschillen tussen nummers en video's te beperken. U kunt de kwaliteit van gecomprimeerde muziekbestanden verbeteren naar een kwaliteit die hogeresolutiegeluid benadert als u een hoofdtelefoon met kabel gebruikt.

De geluidsuitvoer automatisch verbeteren

1. Tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
    2. Als de functie DSEE HX is ingeschakeld, schakelt u deze uit door op de schuifregelaar te tikken.
    3. Schakel de functie ClearAudio+ in door op de schuifregelaar te tikken.

De geluidsinstellingen handmatig aanpassen met de equalizer

1. Tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
    2. Als de ClearAudio+- of DSEE HX-functie is ingeschakeld, tikt u op de schuifregelaar om deze uit te schakelen.
    3. Tik op Geluidseffecten > Equalizer.
    4. Versleep de knoppen van de frequentieband als u het geluid handmatig wilt aanpassen. Kies een vooraf ingestelde mogelijkheid door op Pictogram Muziekequalizer te tikken om een mogelijkheid te kiezen en tik vervolgens ter bevestiging op OK.

Handmatig aanpassen van instellingen voor geluidsuitvoer heeft geen invloed op applicaties voor gesproken communicatie. De geluidskwaliteit van een gesprek verandert bijvoorbeeld niet.

De functie Surround-geluid inschakelen

1. Tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen > Geluidseffecten > Surroundgeluid (VPT).
    2. Veeg naar links of rechts om een instelling te selecteren en tik ter bevestiging op OK.

Volumeverschillen beperken met de volumebalans

1. Tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
    2. Als de functie DSEE HX is ingeschakeld, schakelt u deze uit door op de schuifregelaar te tikken.
    3. Schakel de functie Volumebalans in door op de schuifregelaar te tikken.

De kwaliteit van gecomprimeerde muziekbestanden upgraden

1. Tik op Instellingen > Geluid > Geluidsinstellingen.
    2. Schakel de functie DSEE HX in door op de schuifregelaar te tikken.

Deze instelling is alleen beschikbaar voor bedrade hoofdtelefoons die audio met hoge resolutie ondersteunen.