account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Applicaties downloaden van Google Play

  Google Play is de officiële onlinewinkel van Google voor het downloaden van applicaties, spelletjes, muziek, films en boeken. Het bevat zowel gratis als betaalde applicaties. Voordat u begint met downloaden van Google Play, zorgt u voor een functionerende internetverbinding, bij voorkeur via ‎Wi-Fi , om de kosten van dataverkeer te beperken. Zie Uw apparaat bijwerken voor meer informatie.

  U moet beschikken over een Google-account om Google Play te kunnen gebruiken. Google Play is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

  Een applicatie downloaden van Google Play

  1. Tik op Play Store.
  2. Zoek een item dat u wilt downloaden door te bladeren door categorieën of via de zoekfunctie.
  3. Tik op het item om de details ervan weer te geven. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

  Sommige applicaties hebben wellicht toegang nodig tot gegevens, instellingen en diverse functies op uw apparaat om goed te kunnen functioneren. Installeer en geef alleen toestemming aan applicaties die u vertrouwt.

  U kunt de verleende toestemmingen aan een gedownloade applicatie bekijken door op de applicatie onder Instellingen > Apps en meldingen > App-machtigingen te tikken.

  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Close Sluiten
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer