Schakel de geluiden van het apparaat uit met Niet storen

Activeer Niet storen om geluiden te dempen en trillingen en visuele meldingen tot een minimum te beperken voor situaties waarin u niet wilt worden gestoord, zoals 's nachts.

Niet storen activeren

1. Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag om het deelvenster Snelle instellingen te openen.
    2. Tik op Pictogram Niet storen.
    3. Tik op Pictogram Meer opties om het beperkingsniveau in te stellen.
    4. Selecteer het beperkingsniveau door op Totale stilte, Alleen alarmen of Alleen prioriteit te tikken.
    5. Stel in hoe lang Niet storen actief moet blijven en tik op GEREED.

Niet storen kan ook worden geactiveerd door op de volumetoets te drukken als de trilstand van het apparaat is geactiveerd Pictogram Beltoon trillen.

Niet storen deactiveren

1. Druk op de volume-omhoogtoets.
    2. Als Alleen prioriteit is ingesteld, tikt u op Nu uitschakelen.

U kunt Niet storen ook uitschakelen door in het deelvenster Snelle instellingen op Pictogram Beltoon stil of Pictogram Volledige stilte te tikken.

Beperkingsniveaus

Pictogram Volledige stilte

Totale stilte

Alle trillingen en alle beltonen, media- en alarmgeluiden worden uitgeschakeld.

Pictogram Beltoon stil

Alleen alarmen

Het geluid van de beltoon wordt uitgeschakeld. Alarm- en mediageluiden blijven ingeschakeld.

Pictogram Beltoon stil

Alleen prioriteit

U ontvangt alleen meldingen en gesprekken die u hebt geselecteerd. Alarm- en mediageluiden blijven ingeschakeld.

Alleen prioriteit instellen

1. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen > Alleen toegestaan in Prioriteit.
    2. Tik op de schuifregelaars om een of meer opties te activeren.

U kunt instellen dat bepaalde apps de prioriteit negeren. Zie Meldingen.

Visuele storingen blokkeren

1. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen > Visuele onderbreking blokkeren.
    2. Tik op de schuifregelaars om een of meer opties te activeren.

Automatische regels

U kunt automatische regels instellen om op specifieke tijden of bij specifieke gebeurtenissen de modus Niet storen te activeren.

Een automatische regel instellen

1. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen.
    2. Tik op Automatische regels en selecteer vervolgens een automatische regel, zoals Weekend.
    3. Tik op de opties om naar eigen inzicht de naam, tijd en gedrag van de regel in te stellen.
    4. Tik op de schuifregelaar om de regel te activeren.

Tik op Meer toevoegen en volg de aanwijzingen op het scherm om een nieuwe regel te maken.