Over deze Gebruikershandleiding

Dit is de Xperia XZ -gebruikershandleiding voor de Android™ 8.0 -softwareversie. Als u niet zeker weet welke softwareversie uw apparaat gebruikt, kunt u dat controleren in het menu Instellingen.

Updates voor het systeem en de applicatie kunnen de apparaatfuncties op een andere manier weergeven dan in deze gebruikershandleiding wordt beschreven. De Android-versie wordt mogelijk niet door een update beïnvloed. Voor meer informatie over software-updates raadpleegt u De telefoon bijwerken.

De huidige softwareversie van uw apparaat bekijken

• Tik op Instellingen > Systeem > Over de telefoon.
      De huidige softwareversie van het apparaat wordt weergegeven bij Build-nummer .

Beperkingen van services en functies

Bepaalde services en functies die in deze Gebruikershandleiding worden beschreven, worden mogelijk niet voor alle landen of regio's of voor alle netwerken en serviceproviders in alle gebieden ondersteund. Het internationale GSM-alarmnummer kan altijd in alle landen, regio's, netwerken en door alle serviceproviders worden gebruikt, mits het apparaat met het mobiele netwerk is verbonden. Neem contact op met uw netwerkaanbieder of serviceprovider om de beschikbaarheid te bepalen van bepaalde services of functies en om na te gaan of dit extra kosten voor toegang of gebruik met zich meebrengt.

Het gebruik van bepaalde functies en applicaties die in deze handleiding zijn beschreven, kunnen internettoegang vereisen. Er kunnen kosten voor dataoverdracht in rekening worden gebracht wanneer u verbinding maakt met internet met uw apparaat. Neem contact op met uw draadloze serviceprovider voor meer informatie.