Een nummer blokkeren

U kunt bepaalde nummers blokkeren zodat deze u niet kunnen bellen of berichten kunnen sturen. Kies uit de opgeslagen nummers of voer een nummer in.

Een opgeslagen telefoonnummer blokkeren

1. Ga naar en tik op (pictogram Telefoon).
  2. Houd het nummer dat u wilt blokkeren aangeraakt.
  3. Tik op Nummer blokkeren en tik vervolgens op BLOKKEREN. Gesprekken en sms-berichten vanaf dat nummer worden geblokkeerd.

Een nummer blokkeren door het nummer in te voeren

1. Ga naar en tik op (pictogram Telefoon).
  2. Tik op (pictogram Menu) > Instellingen > Nummers blokkeren > Een nummer toevoegen.
  3. Voer het telefoonnummer in dat u wilt blokkeren en tik op BLOKKEREN. Gesprekken en sms-berichten vanaf dat nummer worden geblokkeerd.

De blokkering van een nummer opheffen

1. Ga naar en tik op (pictogram Telefoon).
  2. Tik op (pictogram Menu) > Instellingen > Nummers blokkeren.
  3. Tik op (pictogram Annuleren) naast het telefoonnummer waarvan u de blokkering wilt opheffen en tik vervolgens op BLOKKERING OPHEFFEN. Gesprekken en SMS-berichten van dit nummer worden niet meer geblokkeerd.