Meerdere SIM-kaarten gebruiken

Deze functie geldt alleen voor apparaten met een dubbele SIM-kaart.

Apparaten met een dubbele SIM-kaart werken met één of met twee geplaatste SIM-kaarten. U kunt binnenkomende communicatie op beide SIM-kaarten ontvangen en u kunt selecteren vanaf welk nummer u uitgaande communicatie wilt uitvoeren. Voordat u meerdere SIM-kaarten kunt gebruiken, moet u deze inschakelen en de SIM-kaart selecteren die het dataverkeer moet afhandelen.

U kunt gesprekken die binnenkomen op SIM 1 doorschakelen naar SIM 2 als SIM 1 niet bereikbaar is en omgekeerd. Deze functie heet Bereikbaarheid dubbele SIM. U moet deze functie handmatig inschakelen. Zie Forwarding calls.

Het gebruik van twee SIM-kaarten in- of uitschakelen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Netwerk en internet > Dubbele SIM.
    2. Tik op de schakelaars SIM 1 en SIM 2 om de SIM-kaartblokkering in of uit te schakelen.

De naam van een SIM-kaart wijzigen

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Dubbele SIM.
    2. Selecteer een SIM-kaart en voer er een naam voor in.
    3. Tik op OK.

Selecteren welke SIM-kaart dataverkeer afhandelt

1. Ga naar en tik op Instellingen > Netwerk en internet > Dubbele SIM > Mobiele gegevens.
    2. Selecteer de SIM-kaart die u voor dataverkeer wilt gebruiken.

Voor hogere datasnelheden selecteert u de SIM-kaart die het snelste mobiele netwerk ondersteunt, bijvoorbeeld LTE.