Muziek overdragen naar uw apparaat

Er zijn twee manieren om muziek over te dragen vanaf een computer naar het apparaat:

• Sluit het apparaat aan op een computer met een USB Type-C-kabel. Selecteer Bestandsoverdracht op het apparaat en vervolgens kunt u de bestanden kopiëren en plakken of verslepen op de computer. Zie Bestanden beheren met een computer.
    • U kunt de Xperia Companion-software gebruiken om uw mediabestanden tussen de computer en uw apparaat over te zetten. Meer informatie en download Xperia Companion voor Windows of Mac.

De applicatie Muziek ondersteunt wellicht niet alle soorten muziekbestanden.