account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Uw apparaat de eerste keer inschakelen

  Het wordt aangeraden de batterij minimaal 30 minuten op te laden voordat u het apparaat voor de eerste keer inschakelt. U kunt uw apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Ga voor meer informatie over het opladen naar Charging your device.

  De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en u aan te melden bij bepaalde accounts, bijvoorbeeld een Google™-account.

  Het apparaat inschakelen

  Het wordt aangeraden de batterij minstens 30 minuten op te laden voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt. Het is belangrijk dat u de meegeleverde USB Type-C™-kabel gebruikt wanneer u het apparaat oplaadt. Andere typen USB-kabels kunnen het apparaat beschadigen.

  1. Houd de aan-uitknop ingedrukt totdat het apparaat trilt.
  2. Voer de PIN van uw SIM-kaart in wanneer hierom wordt gevraagd en tik vervolgens op Accept icon.
  3. Wacht even tot het apparaat start.

  De PIN van uw SIM-kaart wordt aanvankelijk door uw netwerkoperator geleverd, maar u kunt deze later wijzigen in het menu Instellingen. Als u een fout wilt corrigeren tijdens het invoeren van de PIN van uw SIM-kaart, tikt u op Delete text icon.

  Het apparaat uitschakelen

  1. Houd de aan-uitknop ingedrukt totdat het Optiemenu wordt weergegeven.
  2. Tik in het Optiemenu op Uitschakelen.

  Het kan even duren voordat het apparaat wordt uitgeschakeld.

  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer