Applicaties resetten

U kunt een applicaties resetten of applicatiegegevens wissen als de applicaties niet meer reageert of problemen veroorzaakt op het apparaat.

Applicatievoorkeuren resetten

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Tik op Show more options right icon voor een overzicht van alle applicaties. Tik op Menu icon > App-voorkeuren resetten > Apps resetten.

Als u de applicatievoorkeuren reset, worden geen applicatiegegevens van het apparaat verwijderd.

Applicatiegegevens wissen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > GEGEVENS WISSEN > OK.

Wanneer u applicatiegegevens wist, worden de gegevens van de geselecteerde applicatie permanent vanaf uw apparaat verwijderd. De optie om applicatiegegevens te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.

Het cachegeheugen van een applicatie wissen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > CACHE WISSEN.

De optie om het cachegeheugen van een applicatie te wissen, is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.

De standaardinstelling van een applicatie wissen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
    2. Selecteer een applicatie of service en tik op Geavanceerd > Standaard openen > STANDAARD-WAARDEN WISSEN.

De optie om de standaardinstelling van een applicatie te wissen is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.