Extra camera-instellingen

Geotags

U kunt bij foto's en video's de locatie opslaan waarop ze zijn genomen. Dit heet geotaggen. De optie om foto's en video's te geotaggen vereist een draadloos netwerk en dat de GPS-functie is ingeschakeld.

Geotags inschakelen

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op de Locatie opslaan-schuifregelaar om deze optie in te schakelen. De instelling wordt opgeslagen.

Statuspictogrammen van geotags

Acquired GPS icon

De geografische positie is opgeslagen.

GPS on icon

De geografische positie is niet gevonden.

Rasterlijnen

Met Rasterlijnen kunt u de Regel van derden toepassen en belangrijke voorwaarden langs rasterlijnen of snijpunten daarvan plaatsen. Door voorwerpen niet altijd in het midden van het beeld te plaatsen, maakt u uw foto's en video's nog interessanter.

Rasterlijnen activeren of deactiveren

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op de schuifregelaar Rasterlijnen om deze optie in of uit te schakelen. De instelling wordt opgeslagen.

Voorbeeldinstellingen voor foto's

U kunt een voorbeeld van foto's weergeven vlak nadat ze zijn gemaakt.

Voorbeelden activeren of deactiveren

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op Automatisch fotovoorbeeld en selecteer een optie. De instelling wordt opgeslagen.

Voorbeeldinstellingen

Aan

Nadat u een foto hebt gemaakt, verschijnt drie seconden lang rechtsonder in beeld een voorbeeld op het scherm. Vervolgens wordt de foto opgeslagen.

Alleen camera aan voorzijde

Nadat u een foto met de camera aan de voorzijde hebt gemaakt, verschijnt drie seconden lang rechtsonder in beeld een voorbeeld op het scherm. Vervolgens wordt de foto opgeslagen.

Uit

Er verschijnt geen voorbeeld. De foto wordt meteen opgeslagen.

Correctie voor vervorming

U kunt deze verbeterde functie tegen vervorming inschakelen als u merkt dat foto's zijn vervormd. De vervorming kan afhankelijk zijn van het gefotografeerde object.

Correctie voor vervorming inschakelen

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op Lenscorrectie (foto) en selecteer Correctie voor vervorming. De instelling wordt opgeslagen.

Verschillende manieren om de volumetoets te gebruiken

U kunt veranderen hoe u de volumetoets gebruikt.

Wijzigen hoe de volumetoets wordt gebruikt

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op Volumeknop gebruiken als en selecteer een optie. De instelling wordt opgeslagen.

Volumetoetsinstellingen

Zoomfunctie

Gebruik de volumetoets om in of uit te zoomen.

Volume

De volumetoets is gedeactiveerd voor de camera.

Sluiter

Gebruik de volumetoets als sluiterknop voor foto's en video's.

Geluid

Als Geluid is geactiveerd, maakt de camera een geluid als u een foto maakt of als u een video-opname start of stopt. Daarnaast hoort u een reeks aftelpieptonen als u de zelfontspanner gebruikt.

Geluiden activeren of deactiveren

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op de schuifregelaar Geluid om deze optie in of uit te schakelen. De instelling wordt opgeslagen.