Een diagnose stellen over de camera

Als de camera niet correct functioneert, kunt u een diagnosetest uitvoeren om vast te stellen of een probleem is opgetreden met de hoofdcamera, camera aan de voorzijde, flitser of cameratoets.

Een diagnostische test van de camera uitvoeren

1. Zorg dat u verbonden bent met het internet. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op Help.
    4. Selecteer een categorie en volg de instructies op het scherm.