Toegang via een switch

Met Toegang wisselen kunt u het Xperia-apparaat bedienen met een of meer switches. Een switch is een apparaat waarmee een toetsaanslag naar het Android-apparaat wordt verzonden. Dit kan handig zijn voor gebruikers met bewegingsbeperkingen. Meer informatie over Toegang wisselen vindt u via Instellingen > Toegankelijkheid > Toegang wisselen > INSTELLINGEN > Help en feedback .

Toegang wisselen in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Toegang wisselen.
    2. Tik op de schuifregelaar om de functie in of uit te schakelen en tik vervolgens op OK.
    3. Volg de instructies op het scherm en tik vervolgens op Voltooien.