Uw apparaat de eerste keer inschakelen

Het wordt aangeraden de batterij minimaal 30 minuten op te laden voordat u het apparaat voor de eerste keer inschakelt. U kunt uw apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Ga voor meer informatie over het opladen naar Charging your device.

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en u aan te melden bij bepaalde accounts, bijvoorbeeld een Google™-account.

Het apparaat inschakelen

Het wordt aangeraden de batterij minstens 30 minuten op te laden voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt. Als u oplaadt met een kabel, is het belangrijk dat u de USB Type-C™-kabel (meegeleverd) gebruikt. Andere typen USB-kabels kunnen het apparaat beschadigen.

1. Houd de aan-uitknop ingedrukt totdat het apparaat trilt.
    2. Voer desgevraagd de PIN van de SIM-kaart in en tik vervolgens op Accept icon.
    3. Wacht even totdat het apparaat start.

De PIN van uw SIM-kaart wordt aanvankelijk door uw netwerkoperator geleverd, maar u kunt deze later wijzigen in het menu Instellingen. Als u een fout wilt corrigeren tijdens het invoeren van de PIN van uw SIM-kaart, tikt u op Delete text icon.

Het apparaat uitschakelen

1. Houd de aan-uitknop ingedrukt totdat het Optiemenu wordt weergegeven.
    2. Tik in het Optiemenu op Uitschakelen.

Het kan even duren voordat het apparaat wordt uitgeschakeld.