Snelkoppelingen en mappen

Gebruik snelkoppelingen en mappen voor het beheren van uw applicaties en om uw startscherm overzichtelijk te houden.

Overzicht van snelkoppelingen en mappen

Snelkoppelingen en mappen

1 Open een applicatie met een snelkoppeling
    2 Open een map met applicaties

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Raak een leeg gebied in het Startscherm aan en houd het even vast tot het apparaat trilt.
    2. Tik in het instelmenu op Widgets > Snelkoppelingen.
    3. Blader door de lijst en selecteer een applicatie. De geselecteerde applicatie wordt toegevoegd aan het Startscherm.

Een item op het startscherm verplaatsen

• Houd het item aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een item van de startpagina verwijderen

• Houd het item aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar Verwijderen van startscherm boven aan het scherm.

Een map op het startscherm maken

• Houd het pictogram of de snelkoppeling van een applicatie aangeraakt tot het apparaat trilt; sleep het vervolgens naar het pictogram of de snelkoppeling van een andere applicatie.

Items toevoegen aan een map op het startscherm

• Houd een item aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep het item vervolgens naar de map.

Een map op het startscherm hernoemen

1. Tik op de map om deze te openen.
    2. Tik op de titelbalk van de map om het veld Mapnaam weer te geven.
    3. Voer de naam van de nieuwe map in en tik op GEREED.

Soms is het makkelijker om een snelkoppeling te maken. Houd ingedrukt op de mapnaam en tik op Naam wijzigen .