Bewegende voorwerpen

Timing is uitermate belangrijk voor het fotograferen en opnemen van bewegende voorwerpen.

Voorspellend vastleggen maakt automatisch foto's op het moment dat een voorwerp het camerabeeld binnenkomt, nog voordat u op een knop drukt. Objecttracering kan een bewegend voorwerp automatisch volgen.

Gebruik de functie Burst met cameratoets om de beste opname uit een reeks foto's te kiezen.

Als u video's opneemt, kunt u met SteadyShot™ automatisch camerabewegingen compenseren en het beeld stabiel houden.

Bewegende voorwerpen opnemen

• Probeer het voorwerp niet te volgen. U kunt beter een positie vinden van waaruit het voorwerp u voorbijgaat.
    • Pas eventueel de belichting aan op een kortere sluitertijd of een hogere ISO om de beweging te bevriezen.

Een foto voorspellen

1. Tik op Settings icon terwijl u de hoofdcamera gebruikt.
    2. Tik op Voorspellend vastleggen > Automatisch.
    3. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
    4. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een foto te maken.
    5. Tik op het miniatuur om het resultaat weer te geven. Er worden twee tot vier foto's opgeslagen, afhankelijk van de beweging van het onderwerp. Voorspellend vastleggen kan ook een onverwachte lach detecteren.
    6. Tik op DE BESTE OPTIE KIEZEN om een of meer foto's op te slaan.

Deze optie is alleen beschikbaar bij het maken van foto's met de hoofdcamera.

Predictive capture

Een onderwerp volgen

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Tik op de schakelaar Objecttracering om in te schakelen.
    3. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
    4. Selecteer een onderwerp dat u wilt volgen door het in de zoeker aan te raken.
    5. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een foto te maken of video op te nemen.

Een reeks foto's vastleggen

1. Tik op Settings icon terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    3. Tik op de Burst met cameratoets-schuifregelaar om deze optie in te schakelen.
    4. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
    5. Druk lang op de cameratoets of op de sluiterknop om een reeks foto's te maken. Het aantal gemaakte foto's wordt in het midden van de zoeker weergegeven.
    6. Laat de cameratoets of de sluiterknop los om de reeks foto's te beëindigen. Alle foto's worden opgeslagen.
    7. Tik op het miniatuur om het resultaat weer te geven en tik dan op Burst shot icon.
    8. Blader door de gemaakte foto's en selecteer de foto of foto's die u wilt opslaan. Tik vervolgens op Opslaan.

Deze instelling is standaard ingeschakeld voor de sluiterknop. Druk lang op de sluiterknop om een reeks foto's te maken.

Een stabiele video opnemen

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Record video icon te selecteren.
    2. Tik op Settings icon.
    3. Sleep in de lijst om meer instellingen te zien.
    4. Tik op SteadyShot™.
    5. Kies Slim actief om alle camerabewegingen te compenseren of kies Standaard om alleen te compenseren voor sterke camerabewegingen.
    6. Sluit het instellingenmenu. De instelling wordt opgeslagen.
    7. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een video op te nemen.