Het scherm van uw apparaat draadloos op een tv reproduceren

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat weer te geven op een tv of een ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken. De Wi-Fi Direct®-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om muziek van uw apparaat met behulp van de tv-luidsprekers te beluisteren.

Als Schermreproductie wordt gebruikt, kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere ‎Wi-Fi -netwerken.

Het scherm van uw apparaat reproduceren op een televisiescherm

1. Televisie: Volg de instructies in de gebruikershandleiding van uw televisie om de schermreproductiefunctie in te schakelen.
    2. Uw apparaat: Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Verbindingsvoorkeuren > Schermreproductie.
    3. Tik op STARTEN.
    4. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Uw televisie moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunen om deze functie te kunnen gebruiken. Als uw televisie schermreproductie niet ondersteunt, moet u mogelijk een aparte draadloze schermadapter aanschaffen. Wanneer u schermreproductie gebruikt, mag u het ‎Wi-Fi -antennegebied van het apparaat niet afdekken.

De schermreproductie tussen apparaten stoppen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Verbindingsvoorkeuren > Schermreproductie.
    2. Tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK.

U kunt de schermreproductie ook stoppen door op de melding op de statusbalk van het apparaat te tikken. Sleep de statusbalk omlaag, tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK .